Produktsortiment


Läs mer om Kérastase

Läs mer om Kevin Murphy, ekologiska produkter
Läs mer om Living proof – we are the science

Produkterbjudanden

Living Proof

Living Proof är veganska produkter men kärnan i Living proof´s arbete är drivkraften om att uppfinna produkter som ger äkta bevis. Erbjuda produkter som bygger på helt nya molekyler och synliga resultat. Deras ordspråk är:  "We are the science. You are the Living Proof." 

Det som fångade Jennifer Aniston´s uppmärksamhet för Living Proof var företagets unika metod för hårvård. "Att använda vetenskapliga tekniker för att erbjuda kvinnor faktiska bevis i en flaska, istället för förhoppning och önskan om ett resultat". 

Monekylerna i Living proofs är framtaget av USA:s främste cancerforskare. Kom in så berättar vi gärna mer.

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av våra produkter.

All hårvård – från schampo, balsam, och återfuktande inpackningar till paste – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfater och parabener och är certifierade Cruelty Free av PETA

Kerastasé

Inspirerade av våra djupgående kunskaper fortsätter Kérastase att skapa skräddarsydda produkter och behandlingar som uppfyller den enkla önskan om fantastiskt hår. Alla vill ha exceptionellt hår, men lösningen är inte densamma för alla. Hårtyp, hårbottenproblem, inre och yttre faktorer är några av de variabler som kan påverka hårets hälsa. Det kräver personlig uppmärksamhet och expertis för att lösa alla dessa faktorer i ett mycket individuellt, men perfekt hårsvall. Kérastase skapar innovativa produkter och skräddarsydda ritualer för ett felfritt resultat.  

Björk

Björk är ett svenskt varumärke, grundat av hårvårdsälskare, med en passion för att göra produkter som är bra för dig – och hållbara över tid. Deras produkter är skapade av utvalda ingredienser med hantverksprecision, i nära samarbete med erfarna hårvårdsproffs. Björk är transparens och kvalitet, till ett rimligt pris, förpackat för att berätta precis vad du behöver veta för att få bästa möjliga resultat.

Hairtalk

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalks patenterade tejpfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Den skonsamma isättningen fungerar även på de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

Du behöver inte förlänga håret, utan kan med enkla medel skapa ett fylligare hår som kan stylas helt efter dina önskemål. Tack vare de skonsamma tejpfästena kan även även de som har håravfallssjukdomar som alopeci, använda sig av Hairtalk.

Priser
Se vår prislista för klippning, färgning etc.